martes, 18 de marzo de 2014

COMUNICAT
Assemblea general de col.lectius. La represa d’un espai socialista de vocació majoritària i les seves implicacions. Divendres 21 de març, a les 6 de la tarda, a les Cotxeres de Sants de Barcelona
Amigues, amics,
De comú acord amb els diferents grups i persones que compartim idees i opinions, et fem arribar aquest correu per convidar-te a una assemblea general de tots els col.lectius per parlar sobre “La represa d’un espai socialista de vocació majoritària” i les seves implicacions.
L’assemblea general tindrà lloc el divendres dia 21 de març (la setmana que ve), a les 6 de la tarda, a les Cotxeres de Sants, carrer de Sants n. 79, de Barcelona.
Ens agradaria poder comptar amb la teva presència.
Una abraçada,
I fins ben aviat.
Fòrum Cívic
Agrupament Socialista
PROPUESTA:
De entrada el derecho a discrepar y a tener sus ideas y objetivos dentro del socialismo catalán. Yo no so independentista. Soy federalista.
La las diferentes corrientes socialistas? Que se reúnen el próximo sábado, yo les recomiendo que ,constituyan otro partido político, no rompan los puentes con el PSC y pacten una coalición como CiU o ICV i EUA,
También pido a los militantes socialistas del PSC, originarios de otras Comunidades Autónomas y que anualmente van a su pueblo de visita .vacaciones, ver familiares etc, se apunten al PSOE como simpatizantes, pagando una mínima cuota simbólica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario