lunes, 26 de noviembre de 2018



TEMAS PENDIENTES BARRIOS DEL CLOT Y CAMP DE L’ARPA.SANT MARTÍ.BARCELONA
Conflictes:
- Jardins de Can Miralletes: Degradació total de l’espai per deixadesa municipal, la masia per errors, sembla ser tècnics, no esta catalogada, o millor dit esta catalogada de zona verda no d’equipament, la qual cosa vol dir que cal efectuar una MPGM per catalogar-la d’equipament.
 - Degradació de l’espai públic: Per manca de manteniment, de forma especial els parcs i jardins.
- Pla d’Usos (especialment carrer Rogent): Caldrà veure com pot perjudicar al barri, si finalment es posa en marxa el mateix,  una certa regulació no estaria mal vista pel teixit comercial, sempre que sigui consensuada amb ells
- Eliminació cablejat aeri
- Fort augment de l’incivisme: Molt acusat aquest al carrer Rogent
Oportunitats:
- Costa i Font: La manca de sol en tot el barri per dotar al mateix d’uns equipaments cada cop més necessaris fa que aquesta antiga fabrica segueixi sent una de les poques opcions on poder portar a terme algun equipament, aquesta es una reivindicació històrica i dels pocs llocs on es pot disposar de sol.
- Punt verd (Reivindicació històrica)
- Pla protecció patrimoni (reivindicació Històrica)
 Barri: El Clot
 - Equipaments i Túnel Glories: L’aturada de les obres va provocar un nou endarreriment en la seva finalització, afectant a la construcció dels equipaments previstos, de forma molt especial a l’ampliació de La Farinera, molts veïns desconfiant en que es compleixi el nou termini d’obres.
- Pacificació Avinguda Meridiana: Fins Aragó serà la continuació de la Canopia de Glories, la resta (Aragó-Mallorca) es ta per veure si les obres actuals seran la solució adequada.
- Mercat de la Misèria de les Glories: El reinici de les obres de Glories a fet que aquest mercat es mogui de lloc i ara es concentra tant a la banda de l’Eixample con en front de La Farinera, com el carrer dels Escultors Claperos en funció de la pressió de la GUB, cada cop hi ha més “venedors”, esta totalment fora de control per part de l’Ajuntament.
- Pla d’Usos (especialment Plaça del Mercat i c/ Clot): Igual que en el Camp de l’Arpa caldrà estar amatents per veure com afecta finalment si s’acaba portant a terme..
Oportunitats:
- Aula ambiental al parc del clot
- Biblioteca en lloc cèntric
- Recuperació de l’historia del rec comtal: El govern no ha donat compliment a una proposició nostra de primers de mandat.
- Pla de Protecció del Patrimoni
-Av. Meridiana: En el proper mandat caldrà encarar la seva pacificació definitiva

www.convivenciaysolidaridad.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario