miércoles, 25 de abril de 2012


Breus comentaris 249
El fracàs de Mas
Havia de ser el govern dels millors fa prop d’un any i mig i ha resultat ser el govern dels especuladors, dels corruptes i dels fracassats. Sí, ja sé que comencem fort aquest breus de freqüència irregular. Però no n’hi ha per menys. De debò. En aquest temps hem conegut des dels embolics de Convergència amb Ferrovial i el Palau de la Música fins a la concessió de la desalinitzadora del Prat, o una gran operació especulativa amb la sanitat pública que ens explica molt bé Alfons Quintà a les pàgines d‘El Debat. Per cert, que us recomanem que seguiu la seva sèrie d’articles sobre el tema que resulten d’un magnífic treball periodístic de qualitat i d’investigació. Articles molt aclaridors dels negocis privats i els favors entre el partit del Mas i la patronal sanitària.
Hem conegut els comportaments amorals i les investigacions judicials dels dos coordinadors generals de la Diputació que ja havia nomenat el seu president, especialista en titulars buits i fàcils, per amagar el seu passat per l’Associació Catalana de Municipis. Hem conegut les adjudicacions al senyor Bagó, hem sabut fins i tot d’un sopar de Mas amb empresaris el dia abans del Barça – Madrid, esperem que no hagi estat per explorar noves privatitzacions fàcils que ens deixin sense el nostre capital públic que tants anys d’impostos ens ha costat.
I ara hem conegut l’autèntic fracàs polític i personal d’Artur Mas. Està dient de fer eleccions anticipades. Fracàs absolut del capità dels millors. Un senyor que s’ha venut Badalona, la Diputació de Barcelona; que ha pactat dos anys els pressupostos de la Generalitat amb el PP; que s’ha venut l’Estatut renunciant a anar als tribunals per defensar el que s’hi diu i és vigent (al PP no li va tremolar la mà per anar al Constitucional i ell no se’n recorda); un senyor que molt de bla bla bla amb el pacte fiscal per acabar dimitint de la seva responsabilitat, incapaç de plantar-se amb el PP aquí i a Madrid, i ara diu que farà eleccions anticipades quan veu que el PP no té miraments amb el nostre autogovern. Els importa ben poc Catalunya, però el servent Mas ha regalat al PP d’Albiol i d’Alberto Fernández Díaz, molts milions de gestió de pressupost, ben bé mitja Diputació de Barcelona, amb només 6 diputat dels 51 que hi ha i tres alcaldies de les 311, només per a quedar bé esperant que així el tindran en compte.
Senyor president de dirigents que es relacionen amb empresaris imputats per voler influir en les adjudicacions de les ITV i amb altres empreses que l'Agència Tributària diu els ha finançat els darrers anys quan Osàcar era el tresorer de CDC; president que vol seduir al més important especulador internacionals del joc com a gran sortida per a Catalunya; amant ocult del PP i parella submisa en els temes importants; director d’un consell de govern amb un trànsfuga com Mascarell que no s’atreveix a fer fora el Solà per si el seu número dos i en Matas parlen i treuen a la llum altres derivacions de les seves actuacions, amb un conseller incendiari per a la convivència i la seguretat com en Puig com mai havíem tingut, amb un altre com el Mena d’Ocupació que ja hauria d’estar donant classe a Esade o millor a l’atur a experimentar el que viu la gent que es queda sense feina, o com viuen aquells a qui van eliminar la renda mínima contra la pobresa en Cleries i l’Ortega. Senyor president ara no convoqui eleccions, posi el que ha de posar i governi Catalunya com ens mereixem. I si per això ha de reconèixer que el govern anterior no ho va fer tan malament com diuen, faci-ho, i parli i consensui un front contra el PP a Catalunya. La campanya “Fem Fora el PP de les administracions catalanes” l’hauria de liderar vostè immediatament, prenent decisions i no fer justament el contrari. Agafi’s fort al timó i tingui, almenys, la mateixa capacitat de lideratge i de resistència que va tenir el president Montilla davant es embats de la crisi i de la demagògia del seu partit i de la seva caverna mediàtica quan estaven a l’oposició.

24 d’abril de 2012

Grup Breus

No hay comentarios:

Publicar un comentario