martes, 24 de julio de 2012


Breus comentaris 307
Operació bikini
Sí, arriba l'estiu i a vegades ens agafen ganes de fer dieta per allò de no anar a la platja amb massa quilos. Enguany, ho tenim més fàcil. Grans bosses de població hauran de donar les gràcies a Mas i Rajoy. Fem un breu repàs.


Els últims a entrar en l'operació bikini han estat els presos i preses. Faran dieta sí o sí. Ens ho van confirmar aquest divendres en la terrorífica roda de premsa habitual després del Consell de Ministres de cada divendres. El pressupost per als àpats de presons disminueix en 22.440.475,53 euros. Ara entenem per què Millet i Montull no són a la presó, ells no necessiten fer dieta. Hem de dir, per això, que el primer en aplicar una mesura similar va ser el Govern català quan va deixar sense berenar els presos i va augmentar el preu del menú als funcionaris.

Els miners. Si es fan efectives les retallades del 63% a les ajudes a la mineria del carbó. Ja fa setmanes i setmanes que el sector de la mineria està en vaga per unes mesures que reduiran en 200 milions les aportacions, segons les seves estimacions, i que consideren que enfonsarà el sector.

Les cuidadores familiars. El Govern Rajoy reduira un 15% les ajudes a les cuidadores familiars i ja no es farà càrrec de la seva cotització a la seguretat social. Prioritzen que se n’encarreguin professionals. Però també les persones dependents i les seves famílies faran operació bikini, perquè hi haurà copagament segons renda.
Els aturats, que a partir dels sis mesos de cobrar la prestació passaran a percebre el 50% de la base reguladora enlloc del 60%.


Les persones que s’han quedat sense la Pirmi. Les que s'han enganxat els dits amb les hipoteques i els volen treure fins i tot l'habitatge. Totes aquelles a qui han estafat els bancs i caixes que ara Europa rescatarà amb càrrec, segons sembla, a les arques públiques i, per tant, a les nostres butxaques. Els funcionaris a qui han reduït el sou i eliminat pagues i dies. I la llista podria continuar i continuar…  De fet, diríem que s’hi podrien incloure totoes les persones que fins fa dos dies formaven la gran massa de classe trebaladora, o classe mitjana com es deia, i que ara està tendint cada cop més a "classe baixa" gràcies a l'operació bikini que ens imposa una crsisi sense precedents agreujada per uns governs de Mas i Rajoy que encara no han entès el que llegíem en un tuit divendres passat: “Se recorta por la tensión en los mercados. Pero la tensión sigue subiendo. Porque el mercado grita otra cosa: ES EL CRECIMIENTO, ESTÚPIDO”.

En fi, aquest estiu, tothom a la platja a lluir "cuerpo Danone".

24 de juliol de 2012

Grup Breus



No hay comentarios:

Publicar un comentario