martes, 25 de enero de 2011

Solaz, el jutge, deixa el cas Palau per anar a l’Audiència de Barcelona. Desconec si aquest senyor, a més, estava treballant en altres processos judicials. Però per un observador gens familiaritzat amb l’administració de la justícia aquest canvi no deixa de ser, si més no, sorprenent. No tinc ni idea si el canvi de govern pot tenir res a veure amb el trasllat o es tracta d’un procediment aliè a la Conselleria de Justícia

Ara bé, que el senyors Millet i Montull, i la resta de persones implicades, han fet una estafa als ciutadans, empreses i administracions que han finançat les obres i la programació del Palau de la Música sembla que és prou evident. Però no estan a la presó. I ja veurem si acabaran anant-hi. Van estar uns dies tancats per un altre assumpte, el del hotel, però va durar poc. Després hem sabut que la fiscalia opina que a més dels diners que van anar a parar a les seves butxaques, hi ha hagut pagaments al fins ara tresorer de Convergència. Potser que hi hagi alguna relació en tot això? Suposem que no. A més, al tresorer, el Daniel Osacar, ja no ho és. Va marxar, per la porta del darrera de Convergència el dia que també marxava en David Madí.

Millet i companyia han volatilitzat milions d’euros, alguns dels quals els ha rebut, segons la fiscalia, el tresorer de Convergència. I aquest fet hauria de produir una declaració del President Mas per esvair qualsevol dubte de que el seu partit ha estat finançat amb diners del Palau. Si no ho fa, si el jutge marxa i entra un altre amb el conseqüent alentiment, i si Millet i Montull encara són al carrer, la ciutadania tenim el dret a pensar, primer que alguna cosa no va bé amb la tresoreria de Convergència i segon que el procediment judicial, en tot aquest afer, resulta del tot incomprensible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario