miércoles, 20 de mayo de 2015

Barcelona necessita un pla...Elecciones Municipales 2015.Barcelona.Programa Socialista

La ciutat està perdent el dinamisme dels governs de progrés que van permetre combinar el creixement econòmic i la reducció de les desigualtats. Tots i totes coneixem joves que han hagut de marxar a l’estranger, tenim amics que ja fa massa mesos que estan a l’atur, o gent gran que han de mantenir les famílies amb unes pensions insuficients.

Cada cop som més als que ens preocupa que aquestes diferències socials siguin irreversibles. Per això, després dels 4 anys de parèntesi conservador, cal que tornem a posar la ciutat en marxa.

Jaume Collboni va presentar fa un mes la seva proposta econòmica que té com a prioritat la creació d’ocupació de qualitat. Propostes concretes i realistes perquè Barcelona creï fins a 30.000 llocs de treball en 4 anys. 

En l’eix econòmic s’explica com es crearà ocupació gràcies als 4.220M€ d’inversió per les infraestructures bàsiques i els barris, al Pla RUMB de rehabilitació de pisos i barris, al Pla de reindustrialització dels polígons i motors econòmics, a la reactivació del tercer sector i de la “petita economia”, i amb l’impuls de l’economia creativa, col·laborativa i digital.

En l’eix social hi trobareu les propostes per a reduir el preu dels serveis, perquè l’habitatge estigui a l’abast de tothom, per a donar noves oportunitats als aturats de llarga durada i als joves, per a millorar l’educació, per aconseguir que el turisme estigui al servei de la ciutat i no a la inversa, i per fer de Barcelona una ciutat més equitativa.

En aquest enllaç http://www.collboni.cat/wp-content/uploads/2015/05/Pla-Collboni-v6.pdf  podràs accedir al pla amb el qual en Jaume Collboni planteja canviar la dinàmica actual.

Jaume Collboni et proposa que abans d’anar a votar el 24 de maig vinent, t’ho pensis bé.
https://www.youtube.com/watch?v=KGLSaOeu9YE

Et demanem que comparteixis aquest correu amb les teves amistats, familiars, companys/es de feina, i veïns i veïnes. Estem convençuts que si donen un cop d’ull a les nostres propostes, també votaran en Jaume Collboni el dia 24 de maig.
Una forta abraçada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario