sábado, 16 de mayo de 2015





Et fem arribar la Proposta  eleccions municipals 2015,referenta : “T-Cultura Barcelona", un abonament a través del qual es podran adquirir productes culturals (llibres, música, entrades esdeveniments...).

Posarem a disposició de la ciutadania 250.000 abonaments culturals/any de 40€ i el cost anual d'aquesta iniciativa serà de 4,5M€.

T-CULTURA BARCELONA

Crearem el T-Cultura Barcelona, un abonament amb un cost compartit entre els ciutadans i ciutadanes i l’Ajuntament de Barcelona, a través del qual es podran adquirir productes culturals (llibres, música, entrades esdeveniments...)

Posarem a disposició de la ciutadania 250.000 abonaments culturals/any de 40€

Hi haurà dos tipus d’abonament

L’abonament de tipus A,  en el que els ciutadans abonaran 25€ i l’Ajuntament 15€

I un abonament tipus B (per menors de 25 anys), en el que els ciutadans abonaran 20€ i l’Ajuntament 20€

El cost anual d’aquesta iniciativa és de 4,5 M€


UNA CULTURA A L’ABAST DE TOTHOM I DE PROXIMITAT

Amb els objectiu de dinamitzar els públics culturals, incentivant directament els ciutadans i ciutadanes com a consumidors i ajudar a les petites i mitjanes empreses del sector cultural:
 
Crearem un Abonament BCN – Cultura,  amb un cost compartit entre els ciutadans i ciutadanes i l’Ajuntament de Barcelona, a través del qual es podran adquirir productes culturals (llibres, música, entrades esdeveniments...)

Anualment posarem a disposició de la ciutadania 250.000 abonaments culturals/any de 40€, que tindran vigència durant un any natural (de l’1 de gener al 31 de desembre) i que es podran adquirir fins a esgotar les existències.

Es podran utilitzar en l’adquisició de llibres, música, entrades concerts, entrades d’arts escèniques i entrades museus (queden exclosos jocs, papereria, llibres text i similars) en petits i mitjans comerços.

Hi haurà dos tipus abonament:
  • L’abonament de tipus A,  en el que els ciutadans abonaran 25€ i l’Ajuntament 15€
  • I un abonament tipus B (per menors de 25 anys), en el que els ciutadans abonaran 20€ i l’Ajuntament 20€
El cost anual d’aquesta iniciativa és de 4,5 M€

PER UNA BARCELONA CAPITAL DE LA CULTURA, COM A EINA DE CONVIVÈNCIA I COHESIÓ SOCIAL

Volem una Barcelona capital cultural de Catalunya, d’Espanya i de la Mediterrània

Volem que la cultura com eina de convivència i cohesió social, que creï ocupació i generi oportunitats 

Volem l’accés a la cultura com un dret de tothom

Per això també proposem:
  • Crearem un carnet cultural barceloní per gaudir de les biblioteques i els seus serveis, i avantatges que ja ofereixen altres iniciatives com Gaudir+Barcelona, però que faciliti a més l’accés assequible a tota l’oferta cultural que genera l’Ajuntament de Barcelona, directament o per mitjà de la seva participació en els consorcis de museus, equipaments escènics o de la titularitat d’espais culturals i comunitaris.
  • Fomentarem els ensenyaments artístics. Cal propiciar la igualtat d’oportunitats en l’accés a la cultura: promourem la inclusió de l’educació cultural en l’educació obligatòria
  • Establirem un circuit cultural que faciliti l’emergència i consolidació dels creadores de tots els districtes de la ciutat, donant a conèixer les principals realitats culturals ubicades als barris de la ciutat, prestigiant-les i afavorint els seu reconeixent públic i facilitarem amb aquest propòsit l’adaptació d’espais gestionats per particulars que es vulguin comprometre en aquest objectiu de donar difusió a activitats culturals i espectacles als barris.
  • Donarem un nou impuls als equipaments culturals de la ciutat
  • Convertirem  la cultura en la carta de presentació de Barcelona al món
  • Establirem bonificacions de fins el 95% a l’IBI i l’IAE per a aquelles empreses culturals que demostrin reinvertir a la ciutat més del 75% dels seus beneficis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario