martes, 12 de mayo de 2015

El debat ha demostrat que Jaume Collboni és l’alternativa sòlida a un alcalde que no sap on dur la ciutat.

L’alcalde Trias ha tornat a mostrar-se indolent en aquest debat, com ho va fer en el de Btv. Pretén que aquesta campanya passi desapercebuda, com els seus quatre anys a l’alcaldia. Només ha reaccionat quan Collboni l’ha acorralat amb dades dels seus incompliments i promeses demagògiques. I ho ha fet a l’estil Rajoy: justificant la seva inoperància per “l’herència rebuda” del govern Hereu (argument que Collboni ha desmuntat demostrant que el govern d’esquerres li va deixar un ajuntament sanejat).

Quan més arraconat ha estat Trias, han sortit al seu rescat Fernández Díaz i Alfred Bosch, que han intentat salvar l’alcalde dels cops de Collboni que l’alcalde no era capaç d’evitar.

Per la seva banda, Ada Colau ha tornat a demostrar que no li agrada debatre, per molt que defensi la participació i intenti erigir-se en única intèrpret de “la gent”. Avui ha estat desapareguda la major part del debat i només ha intervingut per deixar anar el seu missatge, fet de grans paraules buides, sense ni una proposta real per millorar la vida els barcelonins.

Collboni s’ha mostrat sòlid i competent, llençant propostes per acabar amb l’atur i la desigualtat, que són el llegat del govern Trias. No ha refusat cap debat i ha aconseguit demostrar la feblesa dels arguments de l’alcalde, lligant la tasca dels governs municipals de l’esquerra (PSC i ICV) a les propostes de futur.

Els i les socialistes volem debatre tant com sigui possible, perquè entenem que els ciutadans i les ciutadanes han de poder triar coneixent les propostes de les diferents candidatures. Altres volen amagar-se i aparèixer el mínim possible. Uns perquè tenen un full de serveis menys lluït del que pretenen fer creure, i altres perquè saben que no tenen propostes consistents per solucionar els problemes dels barcelonins i barcelonines.

Avui Jaume Collboni ha tornat a demostrar que no té por a debatre, perquè té les propostes, l’equip i les ganes necessàries per ser el proper alcalde de Barcelona. Estem fent les coses bé, i això es nota perquè millorem a les enquestes. La publicada a El Periódico dilluns ens donava entre sis i set regidors, com a tercers destacats i a un sol regidor de la segona força. I això és en part gràcies al bon paper del Jaume. Però sobretot és gràcies a la feina de tots i totes vosaltres. Si seguim així, que seguirem, el dia 24 donarem la gran sorpresa.
Moltes gràcies a tots i totes!


Carlos Prieto
Secretari d’organització PSC Barcelona
Director de la campanya

En compliment del que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem de que les seves dades personals son incloses en fitxers titularitat del PSC, amb la finalitat de gestionar la relació contractual establerta així com la gestió de l'agenda de contactes professionals. Per  exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició que preveu la Llei pot dirigir-se a nosaltres mitjançant un correu electrònic a la següent  adreça: info@psc.cat.
Li garantim que les seves dades seran tractades sempre amb la màxima i absoluta confidencialitat.

Aquest missatge conté informació privada i confidencial del PSC, si ho ha rebut per error li demanem que ens ho comuniqui per la mateixa via i l’esborri del seu sistema.

No hay comentarios:

Publicar un comentario